ANKARA / SİNCAN - Yenikent İlksan Ortaokulu

Yenikent İlksan Ortaokulu

65. Cd 816. Sk TOKİ İLKSAN Konutları Yenikent SİNCAN/ANKARA
Vizyon
Bölgesinde bir kültür merkezi haline gelmek, teknolojinin tüm imkanlarını öğrencilerinin kullanımına sunabilmek, çalışanlarına ve okul çevresine “Bizim Okulumuz” duygusunu kazandırmak, mezun olduğu okuldan gurur duymasını sağlamak.
Misyon
Öğrencilerin kişiliğine değer veren, onu geliştirmeyi amaçlayan, yeteneklerini fark edip onları çok yönlü değerlendirebilen, öğrenmeyi öğreten, öğrencilerinin sosyal durumlarını göz önünde tutan eğitimcilerle, öğretmen ve öğrencilerine demokratik bir ortam hazırlayan velilerin eğitimin de desteklendiği, sosyal aktivitelere genişçe yer verilen bir ortamda; düşündüklerini rahatça ifade edebilen, öğrendiklerini yorumlayabilen, eleştirebilen, okulda olmaktan gurur duyan bir anlayışla buradayız.
Bağlantı :ADSL (2 Mbit)
Öğretim Şekli :İkili
Doğalgaz
0 - Okulumuzun lojmanı bulunmamaktadır.
Belediye otobüsü, dolmuş
Yerleşim Yeri
Yenikent TOKİ İlksan Konutları site içerisinde yer almaktadır. Çevrede 400-450 tl civarında kiralık evler, 1 Anadolu Lisesi, 2 ilk&ortaokul yeralmaktadır.